Fakker žije i v časech karantény

Vydáno: 31.03.2020 18:30 - Petr Adámek

Milí fakkeří čtenáři, s ohledem na současná omezení kvůli koronavirové pandemii přinášíme aktuální informace o prodeji našeho časopisu. Žádné drama se nekoná, rock & metal přežijí vše!
Na časáku makáme krize nekrize. Níže najdete několik způsobů, jak se k Fakkerovi dostat i v časech omezení pohybu. Sehnat časopis můžete několika způsoby:

1) Nákup v trafice

Jelikož tiskárna a distribuční společnost stále fungují (díky metalovým bohům za to!), je možné si časopis stále koupit v trafikách a novinových stáncích. Kompletní seznam prodejních míst, kde lze Fakker sehnat, najdete zde. Mrkněte na konec seznamu. Cena: 59 Kč / 2,99 EUR.

2) Předplatné

Nejjistějším způsobem, jak se dostat k oblíbenému hudebnímu čtivu, je předplatné. Výhody předplatného stále platí. Časopis vám přistane do schránky několik dní před jeho uvedením do stánkového prodeje. Nemusíte nikam chodit a v klidu číst Fakker v teple domova. Předplatné lze zařídit zde. Cena jednoho výtisku při ročním předplatném: 40 Kč / 1,8 EUR.


3) Elektronická verze

Pro příznivce moderních technologií máme i elektronické vydání ve formátu PDF. Fakker si můžete jednoduše objednat na Alza.cz a číst si jej na počítači, v tabletu nebo v mobilu.
Fakker elektronicky seženete tady. Cena: 49 Kč.


Děkujeme vám z hlubin našeho metalového srdce, že s námi držíte v nepříjemných časech a stále věříte v muziku, která má smysl. Společně tuhle krizi překonáme!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení