Ill Nino opouští i zakládající zpěvák Cristian Machado

Vydáno: 30.03.2020 09:00 - Mates Krč

Vloni v lednu začalo u Ill Nino zemětřesení, když bubeník Dave Chavarri a basák Laz Pina oznámili, že vyměnili zbytek sestavy.
Den po šokující zprávě zpěvák Cristian Machado a kytaristi Ahrue "Luster" Ilustre, Diego Verduzco oznámili, že u Ill Nino končí a budou se věnovat svým novým projektům. O dva měsíce později ale dva bývalé parťáky zažalovali za to, že jim údajně nebylo zaplaceno vše, co zaplaceno být mělo, dvojice prý utrácela kapelní peníze bez společného souhlasu a ostatním nepovolili vrtat do kapelních příjmů a výdajů. Jak to vše dopadlo?

Asi v klidu. Kapela vydala prohlášení, že Chavarri a Pina budou dál pokračovat pod kapelním jménem, zatímco ostatní půjdou vlastní cestou. Dle slov skupiny pětice dosáhla vzájemné přátelské dohody. Žádná žaloba již není aktuální.

Zakládající zpěvák Cristian Machado současně na sítích oficiálně oznámil, že u kapely končí. Cristian už dříve makal na své hudbě - má hotové album akustických písniček, v létě by rád vydal první singl "Die Alone" a koncem roku se prý objeví celá placka "Hollywood Y Sycamore". Držíme palce!



Ill Nino - How Can I Live (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení