Kosti kytaristy Papa Roach jsou skoro zahojené

Vydáno: 28.03.2020 13:50 - Dominik Tománek

V první polovině února Jerry Horton oznámil, že má zlomené dva prsty na ruce a kvůli tomu se nezúčastní evropského turné.
Zraněná ruka je hned po uřízlé hlavě tím nejhorším zraněním, které se může kytaristovi přihodit. Teď naštěstí přicházejí dobré zprávy, Jerry se podle svých vlastních slov dává rychle dohromady. "Kosti už jsou skoro zahojené. Chodím teď dvakrát týdně na rehabilitace, každý den ruku procvičuji a snažím se znovu získat mobilitu a kontrolu nad ní. Jde to pomalu, ale dávám do toho všechno a snažím se tu bolest přežít. Za chvíli budu zpátky!" napsal kytarista na svůj Twitter.


Jerryho lásku k podiím nezastavily ani zlomené prsty, a tak se k překvapení celé kapely objevil koncem února na koncertě v Mnichově. "Nikomu neřekl, že se přijede, a tak to pro nás bylo fakt překvapení. Přišel nás podpořit, a nakonec tam s námi zůstal celý týden. Bylo fakt super ho vidět."


Na části turné, které kapela stihla, než zasáhla pandemie koronaviru, zastupoval kytarový post Anthony Esperance, bratr basáka Tobina, podle zpěváka ho fanoušci přijali víc než v pohodě.


Live report z koncertu ve Vídni a taky exkluzivní rozhovor o přelomové desce Infest najdete v dubnovém Fakkerovi. Časopis seženete od 1. dubna v každé dobré trafice (najděte si tu nejbližší podle svého města nebo PSČ) anebo už teď přes náš e-shop.


Papa Roach promo 2020

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení