King 810 promluvili o temné minulosti plné drog a násilí

Vydáno: 03.04.2020 08:30 - Dominik Šidlo

Příběhů o King 810 a jejich gangsterské minulosti i současnosti slyšíme nejen z jejich songů spousty. Aktuální situaci o Flintu v Michiganu, vztah s labelem a další popsal frontman David Gunn.
Kolik civilizovaných rozhovorů s kýmkoliv z King 810 jste na internetu našli? Zrovna moc jich není, jelikož si Kingové drží odstup a odtažitost. Ani na naše výzvy s žádostí o rozhovor neodpovídali, chtějí mluvit jen tehdy, pokud sami cítí, že mají o čem.


Webzine Metal Injection má ale ke kapele blízko, Gunna vyzpovídal už poněkolikáté. Divnějšího týpka jste sotva kdy viděli. Je na něm vidět autentičnost všeho, o čem zpívá. Jak kdyby fakt viděl ďábla a přežil to. A spočítat, kolikrát se usměje, zvládne i fakkerče ve školce.

S odmlkami, ale na poslech velmi inteligentně David mluvil o tom, proč kapela kriminálníků nemůže spolupracovat s hudebním labelem (už jen ta myšlenka...), a taky o své domovině, michiganském Flintu, kde vstal ze špíny, mlátil se s ostatními, střílel, bral drogy a přitom odtud doteď neodešel.


Aktuálně King šlapou do pedálu, venku je singl "Hellhounds" i s klipem a budoucnost je široce otevřená. Dočkáme se po odeznění korony dalšího koncíku v Česku?


David Gunn of KING 810 On His Hometown, Truth Behind Label Relationship & More / Metal Injection

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení