Palaye Royale: Chlap dělal gesta, že po nás střílí

Vydáno: 21.03.2020 12:20 - Redakce

Kvůli koronaviru přeložený koncert Palaye Royale už zná nové datum. Fešáci z Nevady přijedou 28. srpna, místo zůstává stejné, tedy pražský Lucerna Music Bar. Vstupenky z původního termínu jsou nadále platné.
S Palaye Royale máme rozhovor v aktuálním, březnovém Fakkerovi. Řeč je i o koncertech. "Jsme šťastní, že můžeme vůbec hrát, a je jedno, jestli vidíme v hledišti deset anebo deset tisíc fanoušků. Když jsme koncertovali před třemi lety, nikdo nás neznal. A dneska vyprodáváme kluby. To je ten největší úspěch. Snažíme se potkávat s našimi fanoušky, a když pak poslouchám ty příběhy o tom, jak jsme někoho inspirovali, je to inspirující i pro nás. O tohle především jde. O lidi."


Ne vždy ale všechno probíhá podle plánu... "Na jeden koncert přišel člověk, který nás evidentně nemusel. Pořád dělal gesta, že po nás střílí a nadával nám. Později ale začal napadat fanoušky v první řadě. Nezajímá mě, co si myslí o mně, ale nikdo nebude napadat naše fanoušky. Bylo mi v tu chvíli jedno, jestli mi něco udělá, prostě jsem je šel chránit."


Celý rozhovor a plakát kapely k tomu najdete v březnovém Fakkerovi. Časopis seženete v každé dobré trafice (najděte si tu nejbližší podle svého města nebo PSČ) nebo přes náš e-shop.


Palaye Royale F!
Palaye Royale F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení