System of a Down: Nechceme natáčet polotovar kvůli prachům

Vydáno: 20.03.2020 18:25 - Dominik Tománek

Uplynulo už patnáct let od vydání posledních alb System of a Down Mezmerize a Hypnotize. Od té doby fanoušci čekají na novou desku, ale nic nepřichází. Anebo už ani fanoušci nečekají? A co na to kapela?
System of a Down měli od roku 2006 pauzu a v tomto čase se většina členů věnovala svým sólovým projektům. Od roku 2011 kapela zase brázdí podia, nový materiál ale neplánuje. Důvod, proč kapela nic netvoří, se řeší často. Naposledy se basák Shavo Odadjian o celé situaci rozmluvil v podcastu Ya Neva Know.


"Dva členové se mezi sebou hádali, ale pořád jsem se snažili držet kapelu pohromadě. Nejsou to žádný osobní problémy. Když spolu trávíme čas, tak jsme úplně v pohodě. Je to ta nejdivnější věc na světě. Pokud bych v kapele byl čtyřikrát já, jezdili bychom furt turné a vydávali alba. Ale je to v pohodě, myslím, že všechno se děje z nějakého důvodu. Proto máme takovou podporu od fanoušků. Sice bychom se mohli dát dohromady, udělat nějákej polotovar a vydělat miliony dolarů, ale to nechceme. Musí to být přirozený.


Shavo zároveň neaktivitu SOAD bere jako určité "požehnání", protože může většinu své energie vkládat do projektů, jakým je třeba vlastní brand 22Red.



YNK: you know what I mean? #37 - Shavo Odadjian




System Of A Down - Aerials


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení