Iron Maiden představují nová pivka: IPA a stout

Vydáno: 19.03.2020 20:05 - Dominik Tománek

Spousta kapel již zkusila vstoupit do byznysu s alkoholem. Někomu se to povedlo víc, někomu míň, každopádně lahváče Trooper od Maidenů patří mezi jednu z nejzaběhlejších značek piva vůbec. Teď kapela nasazuje dva nové typy piva: IPA a stout.
Fanoušci Iron Maiden (a nejen ti) mají aktuálně možnost vybrat si z osmi druhů piva, například Red n' Black porter, Sun & Stell saké larger nebo třeba jejich vlajkovou loď Trooper ale atd.


Všechny jejich piva zastřešuje značka Robinsons Brewery a jejich hlavní sládek Martyn Weeks společně se zpěvákem Brucem Dickinsonem připravili dvě nová piva - Fear of the Dark stout a Trooper IPU. Výběr těchto druhů zpěvák okomentoval: "Na cestách s Iron Maiden jsem na celém světe ochutnal tolik různých stylů piva a je těžké ignorovat, jak oblíbenou se IPA stala. I já jsem jejím velkým fanouškem a vím, že IPA a stout byly naší mezerou v řadě piv Trooper. Už ani nevím, kolik lidí mě požádalo, abychom udělali Fear of the Dark stout!"


Iron Maiden se na šesti stránkách věnujeme ve zbrusu novém, březnovém Fakkerovi. Nechybí ani plakát. Časopis seženete v každé dobré trafice (najděte si tu nejbližší podle svého města nebo PSČ) nebo přes náš e-shop.


Iron Maiden F!




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení