VIDEO: Africká vizuální avantgarda v podání Heaven Shall Burn

Vydáno: 16.03.2020 13:30 - Jakub Kvizda

Německá metalcorová úderka nikdy netočila úplně standardní videoklipy. Kam se ale dostali s aktuální "Eradicate", to nejspíš překračuje hranice všeho, co bylo v metalu natočeno.
Na režisérskou sesli se totiž posadil Isaac Nabwana, autor prvního ugandského akčního filmu, jemuž se někdy přezdívá Ugandský Tarantino, a stvořil něco, na co se dá reagovat jen slovy what the fuck...?! Že se tady propaguje především hudební výkon Heaven Shall Burn, si vybavíte nejspíš až trochu zpětně.

Song bude součástí Of Truth and Sacrifice, deváté řadovky téhle straight edge formace, kterou na nás vyplivne 20. března. Další pecky z něj už po netu nějaký čas kolují, jedná se o singly "Protector", "Weakness Leaving My Heart" a "My Heart and the Ocean". Po čtyřletém čekání od poslední fošny se ale fans dočkají rovnou dvou dávek naráz - novinka totiž bude dvojdisková.

Jak poznamenal kytarista Maik Weichert, Of Truth and Sacrifice by mělo ukázat pravou podstatu skupiny. Žádná velká překvapení ale asi čekat nemusíme. Že její nezpochybnitelné části představuje burcující textová složka a melodické vyhrávání na pozadí hudebního masakru, je asi stejně jasné, jako že po pěti minutách Eradicate zmáčknete replay.


HEAVEN SHALL BURN - Eradicate (OFFICIAL VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení