Polaris: „Homofóbové, nechoďte na naše koncerty!“

Vydáno: 12.03.2020 10:05 - Dominik Šidlo

Vyprodaná show v domácí Austrálii měla být pro Polaris vrcholem jejich aktuální tour. Samotný koncert se zatraceně povedl, po něm se ale někteří fanoušci kapely přiliš nepředvedli.
Parta "nadšenců" totiž po skončení programu zamířila do vedlejšího baru, kde se ve stejnou dobu nacházeli tzv. drag queens, tedy muži převlečení za ženy, kteří byli ve městě kvůli události Mardi Gras oslavující LGBT komunitu. Veselá parta si nebrala servítky a přitomné drag queens urážela, co to šlo, nazvala je "nechutnými netvory".

Kapela se o tomto incidentu dozvěděli na Twitteru a okamžitě sepsali své vyjádření: "Toto je odporné. Pro všechny, kteří se takhle chovají: Nechoďte na naše koncerty. Nenoste náš merch. Nejste vítáni na našich shows a nechceme vás v naší komunitě." Celou komunikaci můžete najít na tomto odkazu.

Polaris naběhli do situace jako skuteční hrdinové. Je obdivuhodné pozorovat, jak jsou kluci schopní pustit se do vlastních fans kvůli tomu, čemu sami věří.

S Polaris máme rozhovor v aktuálním čísle Fakkera. Časopis seženete v každé dobré trafice (najděte si tu nejbližší podle svého města nebo PSČ) nebo přes náš e-shop.


Polaris F!

Polaris - LANDMINE [Official Music Video]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení