Podlehněte ženské síle. Přijedou Amaranthe a Beyond the Black

Vydáno: 04.03.2020 08:50 - Ondra Weisbauer

Švédskou partu okolo zpěvačky Elize Ryd netřeba představovat. Sotva tu v lednu rozbalili show jako support Sabaton, už oznamují další evropskou tour a to v pozici headlinerů. Nebudou na to sami - rovnocennými kolegy jim budou němečtí symphonic metalisté Beyond the Black.
K evropské tour se vyjádřil kytarista Amaranthe Olof Mörck: "Očekávejte večery plné melodického metalu, který uspokojí i ty největší fajnšmekry! Připravte se na zcela jedinečný vizuální zážitek, přeskládaný set list a spoustu NOVÉ hudby. Nenechte si to ujít, tahle tour bude ta největší, co jsme kdy dělali."

Mladí, energičtí a s čarokrásnou frontwoman v čele. Tak by se dali ve zkratce popsat tito andělé symfoničnosti Beyond the Black, hostující kapelám jako Epica či Within Temptation. Nyní mají vydané tři desky a po šesti letech existence je před nimi vůbec první headline tour. "Jsme nadšeni, že můžeme spojit síly s našimi přátely z Amaranthe. Bude to obrovské, to zaručujeme!" dodává frontwoman Jennifer Haben.

Dámy, radši si 5. prosince pořádně hlídejte své muže, protože podlehnout kouzlu těchto zpěvaček je velmi snadné. Se svými kapelami vystoupí ve zlínském Masters of Rock Café.


Amaranthe & Beyond the Black co-headline tour trailer

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení