Papa Roach: co dělají kids z Last Resort dnes?

Vydáno: 19.04.2020 17:40 - Dominik Tománek

Papa Roach a jejich kultovní hit "Last Resort" zná každý, kdo posledních 20 let nežil v noře. A protože k legendární písničce patří i legendární klip, tak se poohlédneme za osudy teenagerů, kteří si ve videu zahráli.
Jedním z nich Matthew Kadi. "Jsem z Vacaville, odkud pocházejí i Papa Roach. V té době tady sice žilo devadesát tisíc lidí, ale celková povaha byla dost maloměšťácká. Pokud jsi sportoval, tak jsi byl v pohodě, ale jakmile ses zajímal o umění, tak se na tebe lidi koukali divně. Dohromady jsme byli tak tři bandy. Moje kapela, pak jedna sXe hardcore kapela a Papa Roach. Proto jsme všichni drželi pohromadě. Do videa jsem se dostal přes kamarádku, která nás tam přihlásila přes internet. Lidi si často dělaj srandu z toho, že ve videu vypadám dost smutně. Jenže tvař se jinak, když tě někdo probudí v sobotu v sedm ráno a máš jít točit!" Teď je Matthewovi 37 let, přes MTV se dostal k produkci videí a focení koncertů.


Dalším účastníkem byl třeba Jay Ingram. "Z natáčení si toho vlastně tolik nepamatuju. Pomáhal jsem shánět lidi na plac. Taky si vybavuju, že hned potom, co jsme dotočili, jsem šel na koncert The Dillinger Escape Plan. Každopádně bylo super vidět, jak se Papa Roach vypracovali. Dřív jsem s nima jezdil jako tour manager, takže vím, jak tvrdě museli pracovat, aby se dostali tam, kde jsou teď." Jayovi je 41 let a má vlastní firmu na čištění bazenů. S Papa Roach pracoval v letech 2001-2002, tou dobou ale lidé začali ve velkém stahovat muziku z internetu, což zapřičinilo velkou krizi celého hudebního průmyslu. Proto se Jay rozhodl najít více stabilní práci.


Za zmínku určitě stojí i Chad Horton, bratr kytaristy Jerryho o kterém jsme nedávno psali. "Bylo mi asi 20, když se natáčelo. Pamatuju si, že to byl neuvěřitelně vzrušující zážitek. Bylo to vůbec první kapelní video, kde jsem se objevil, zároveň to bylo i jejich první video. Prakticky všichni na place byli fanoušci kapely. Na YouTube je dokonce jakýsi film o filmu Last Resort." Dnes Chad dělá marketing sociálních sítí pro Tenth Street Entertainment, což je společnost zastupující Papa Roach.
 


Exkluzivní rozhovor o přelomové desce Infest najdete v dubnovém Fakkerovi. Časopis seženete v každé dobré trafice (najděte si tu nejbližší podle svého města nebo PSČ) anebo přes náš e-shop.


Papa Roach promo 2020


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení