Alter Bridge se vracejí do Česka. Rozbalí to v červnu pod širým nebem

Vydáno: 29.02.2020 17:45 - Tisková zpráva

Mark Tremonti, Myles Kennedy a spol. se představí se 10. června v areálu Ledáren Braník. Koncert se uskuteční v rámci koncertní série Prague Summer Festivalu.
Alter Bridge pocházejí z Orlanda na Floridě, u vzniku v roce 2004 stáli bývalí členové tehdy čerstvě rozpadlé formace Creed - kytarista Mark Tremonti, baskytarista Brian Marshall a bubeník Scott Phillips. Jako vokalista a kytarista se k mim připojil Myles Kennedy.

Kapela, která od svého vzniku funguje v nezměněné sestavě, se prezentuje směsicí rocku a alternativního metalu. Jejich tvorba je založená na rafinovaném alternativním zvuku kombinujícím i prvky blues a jazzu, a to díky Mylesovi, který před nástupem do Alter Bridge působil i v bluesových kapelách. Zvuk Alter Bridge je těžší než zvuk Creed, ale i tak si stále zachovává stejný základní styl.

Během více než patnácti let existence vydali After Bridge šest studiových nahrávek, poslední s názvem Walk The Sky vyšla loni na podzim a kapela ji představí i na svém chystaném turné. Frontman Myles Kennedy se u nás představil již několikrát, ať už s Alter Bridge nebo společně se Slashem & The Conspirators. Spolu se svojí domovskou kapelou se k nám vrací po třech letech od svého prvního pražského vystoupení.

Vstupenky jsou k dispozici v sítích Ticketmaster, Ticketportal a GoOut od 990 Kč.


Alter Bridge: Godspeed (Official Lyric Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení