James Hetfield se po odvykačce vrátil na stage. Léčba ale bude pokračovat

Vydáno: 27.02.2020 07:00 - Mates Krč

V září Metallica v čele s Jamesem Hetfieldem oznámila, že se tour odkládá a zpěvák se musí jít léčit ze závislosti na alkoholu. Po několika měsících se vrátil na stage, ale...
James Hetfield se 20. února představil v Beverly Hills na tribute akci pro zpěváka Eddie Moneyho. Zpěvák zapěl píseň "Baby Hold On" a všechno vypadalo víc než dobře. Uběhlo pár dní a všechno je jinak.


Na Facebooku Metalliky se totiž objevila zpráva, že kapela nemůže vystoupit na dvou oznámených letošních festivalech, neboť se zpěvák vrací na léčení, respektive se mu některé akce kříží s dalšími termíny léčby. I přesto vidí následujícící měsíce dobře a doufá, že brzy bude po všem. "Když se na to podívám pozitivně, vedu si dobře. Bylo vážně nezbytné, abych si dal pozor na své duševní a psychické zdraví."


Uvidíme letos Metallicu na pódiu? Snad ano. Metallica zatím všechny ostatní termíny nechává v platnosti. Smůlu mají návštěvníci festivalu Louder Than Life, který se uskuteční v září. Utřou také fanoušci na květnovém Sonic Temple.



James Hetfield of Metallica Baby Hold On Eddie Money Tribute




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení