Kosmičtí Starset premiérově v Praze už koncem února

Vydáno: 22.02.2020 09:50 - Tisková zpráva

Rádi cestujete ve své fantazii po galaxiích a poslechnete si k tomu trochu poctivého hard rocku? Potom určitě znáte Starset! Uvidíme se 25. února v pražském Rock Café.
Vše začalo 1. ledna 2013, kdy bylo přijaté poselství z vysílání ze souhvězdí Ophiuchus z roku 2047, které předpovídalo konec lidstva a obsahovalo znalosti, které umožnily vyhnout tomhle osudu. Zpráva byla doručena Dr. Astonovi Wisemu, vedoucímu tajemné společnosti Starset Society, která zahájila řetězovou reakci násilí a obsedantní tajemství, které vyústilo - jak jinak? - v tvorbu čtyřčlenné art-metalové kapely, která má za úkol předat tuto zprávu masám. Tato skupina byla nazývána Starset.

Kapela, která cituje mezi své vlivy Hanse Zimmera, Breaking Benjamin, Sigur Rós, Nine Inch Nails nebo Linkin Park, vydala svůj úspěšný debut Transmissions v roce 2014. Velké díky patří komunitě hráčů počítačových her a anime, které velmi často využívají hudbu Starset do svých sestřihů.

V roce 2017 navázala kapela na svoje předchozí úspěchy deskou Vessels. V srpnu stejného roku překročil celkový počet views videí s hudbou Starset přes 1 miliardu views na YouTube.

Vstupenky jsou k dispozici v sítích Ticketmaster a Ticketportal za 690 Kč.


STARSET - MANIFEST (Live)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení