VIDEO: Nedělej ze sebe klauna, hlásí v novém tracku Skywalker

Vydáno: 21.02.2020 10:00 - Petr Adámek

Skywalker se vytasili s třetím videosinglem k připravovanému albu. Song "Away" je oproti předchozím "Ignis" a "Justify Me" na první poslech nabroušenější. Jak se asi vyvrbí celá deska?
Inspirací k textu se stal příběh Jayova blízkého kamaráda, který po většinu svého života sloužil jako klaun party přátel a nebyl schopen se z této role vymanit a naplno docenit váhu a krásu vlastního života. Jay: "Snažím se k němu promluvit a říct mu, že i když tohle nemohu udělat za něj a veškerá rozhodnutí budou jen jeho vlastní, nikdy nebude sám a vždy mu budu oporou."


O videoklip, jenž servíruje prestižní YouTube kanál Dreambound, se postaral Tom Tejkl z Hopes a o editaci a postprodukci belgický producent James Barbosa, jenž nedávno spolupracoval např. s francouzskými Novelists. Extrémní vizuál dává nahlédnout do zmatené duše člověka, o kterém hovoří samotný text. Podle vlastních slov hledala kapela inspiraci spíš v moderních rapových a elektro klipech než mezi otřepanou tématikou rockových videoklipů.

Se Skywalker máme fajn rozhovor ve Fakkerovi 01/2019. Seženete ho přes náš eshop.


Skywalker F!


Skywalker - Away (OFFICIAL MUSIC VIDEO)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení