Green Day to mimo pódium umí i v kuchyni. V televizi pekli pizzu

Vydáno: 13.02.2020 10:20 - Mates Krč

Green Day novou deskou Father of All Motherfuckers rozproudili velké debaty a jejich závěry jsou dost rozporuplné. Jak si udělat parádní promo a k tomu si ze sebe i lehce udělat srandu? Na to mají chlapi ideální recept.
Billie a jeho kolegové se objevili v televizním pořadu s názvem The Ellen Show a jako správné kuchařky se pustili do práce. Spolu s rapperem Snoop Doggem a moderátorkou Marthou Stewart vyráběli a pekli pizzu. A že jim to šlo od ruky!


Pro zpěváka Billie Joe Amrstronga nebyla práce u pece ničím novým. Jako mladý totiž makal v pizzerii. "Vyhodili mě ze střední a já dostal flek v pizzerii. Byla to sranda. Furt tam chodili kamarádi během obědové přestávky a kupovali si pizzu."

Speciální sestavička také stihla vytvořit lahodný drink, probrat cover artwork alba a nakonec také zahrát živě singl "Oh Yeah!". Mrkněte na video na konci článku.


Green Day se na pěti stránkách věnujeme ve zbrusu novém, únorovém Fakkerovi. Nechybí ani plakát. Časopis seženete v každé dobré trafice (nejbližší krám ve vaše městě si můžete najít tady) nebo přes náš e-shop.

Green Day F!




Green Day Cooks with Martha Stewart & Snoop Dogg




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení