KONEČNĚ! Rage Against the Machine po comebacku ohlašují koncert v Česku

Vydáno: 11.02.2020 10:00 - Papája Pečenková

Rage Against the Machine udělali vloni na podzim ohlášením comebacku radost fanouškům po celé zeměkouli. Ještě větší radost přineslo oznámení amerického a evropského turné, k našemu potěšení se zastávkou v pražské O2 aréně. 8. září 2020 dorazí společně s hip-hopovým duem Run the Jewels.
Dali se dohromady na začátku devadesátek a na jejich konci se zase rozpadli. Fanoušky takhle potrápili ještě několikrát, ale útěchou nám mohly být alespoň projekty jednotlivých členů kapely. Zpěvák Zack de la Rocha se věnoval sólové tvorbě, zatímco zbylá trojice spojila síly s Chrisem Cornellem v Audioslave. Bez povšimnutí médií a hudebních kritiků nezůstala ani supergroup The Prophets of Rage. Kytarista Tom Morello, basák Tim Commerford a bubeník Brad Wilk společně s Chuckem D z Public Enemy a B-Rea ze Cypress Hill odehráli pěknou řádku koncertů.

Oznámení o návratu zpátky do hudebního světa proběhlo poměrně nenápadně v listopadu zvěřejněním RATM jako headlinerů na prestižním festivalu Coachella, stejně tak se objevili v line-upu na dalších amerických akcích.

Přemýšlíš o dárku k Valentýnu? Předprodej startuje 14. února 2020! Pro členy Live Nation klubu už 12. 2. 2020.


Rage Against The Machine - Killing In the Name



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení