VIDEO: Pytláctví, krev a tuny mrtvých ryb. Heaven Shall Burn podporují aktivity Sea Shepherd

Vydáno: 10.02.2020 09:20 - Kamila Ungerová

Němečtí Heaven Shall Burn jsou zpátky. Po více než dvouleté koncertní pauze ohlašují nový počin, který vyjde hned na dvou kotoučích a čítá více než devadesát minut.
Melodic deathmetaloví Heaven Shall Burn, kteří ve své tvorbě spojují i prvky deathcoru a metalcoru, nikdy nešli s proudem. V textech se vždy nekompromisně vymezovali vůči rasismu, krajně pravicovým politickým stranám - zejména proti německé AFD - a v neposlední řadě také proti nezákonnému lovu mořských živočichů.

Již před lety začali spolupracovat s nevládní neziskovou organizací Sea Shepherd Conservation Society, která se zabývá aktivní ochranou moří a oceánu. Nejrpve navrhli společný merchandise, jež je přes Impericon k dostání napříč Evropou a nyní Heaven Shall Burn záběry ze zásahů proti pytlákům použili do svého nového videoklipu "My Heart And The Ocean".

Předem avizujeme, že záběry odrážejí tvrdou skutečnost a jsou spíše vhodné pro silnější povahy, které od konzumace masa jen tak něco neodradí. Na druhé straně by shlédnutí pravděpodobně doporučilo devět z deseti veganů i vegetariánů, k nimž se řadí také členové Heaven Shall Burn. 

Dvojalbum Of Truth And Sacrifice vyjde 20. března, recenzi očekávejte v dubnovém čísle Fakkera. 

Heaven Shall Burn - My Heart And The Ocean (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení