Tortilla Man ze Slipknot konečně odhalen!

Vydáno: 08.02.2020 17:10 - Ondra Weisbauer

Po měsících spekulací nad identitou nového člena Slipknot to vypadá, že je konečně jasno. Ale neodhalil ho žádný konspirátor, či metalový detektiv. Nevědomky na něj upozornila facebooková stránka slovinských Postojnských jeskyní. Je jím Michael Pfaff.
"V Postojnských jeskyních se vůbec poprvé objevili vítězové ceny Grammy. Navštívili nás tři členové slavné americké kapely Slipknot." S tímto nápisem sdíleli Slovinci před pár dny několik fotek s kapelou, která si chtěla užít malé odreagování na tour.



Fotky ukazují Clowna, bubeníka Jay Weinberga a dalšího muže... postavou nápadně podobného zmíněnému Tortilla Man. Už loni se objevovaly zvěsti o tom, že tajemným členem je Michael Pfaff, a nyní je to potvrzeno i fotkou, či podpisem. Kapela se zatím nevyjádřila.

Michael Pfaff se z minulosti zná s DJem Sidem a mozkem skupiny Clownem, s kterým před lety tvořil jádro projektu Dirty Little Rabbits. Tam hrál na klávesy, což souzní s výpovědí kytaristy Slipknot Jima Roota, jenž vloni tvrdil, že muž pod maskou Tortilla Mana je úžasný klávesák, bubeník a dlouholetý muzikant.

No zdá se, že to nemůže být jasnější. Nebo si myslíte, že to tak pořád není a Tortilla Man si stále drží anonymitu?


O všem důležitém kolem aktuální alba Slipknot jsme psali na čtyřech stránkách v zářijovém Fakkerovi. Seženete ho v našem eshopu.

Slipknot F!
 
 

Slipknot - Nero Forte [OFFICIAL VIDEO]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení