FAKKER BLOG (Anthems): Koncertovat nebo sedět každý víkend v hospodě?

Vydáno: 12.02.2020 15:40 - Redakce

Domácí Anthems, Depression Island a Crippled Fingers spolu už koncem února vyrazí na SkullCrusher Tour. Bude to tvrdý, bude to upřímný a bude to dobrý. Ještě předtím jsme dali všem kapelám prostor, aby se podělily o své koncertní zážitky. Začíná Filip z Anthems...
Vzhledem k tomu, že naprostá většina našich koncertů je plná neopakovatelnejch zážitků, je fakt strašně těžký vybrat nějakej, kterej by mezi ostatníma vyloženě vyčníval. Příběhů plnejch alkoholu, nahejch lidí, šilenejch pitů a nekonečnejch párty už jsme všichni slyšeli i zažili hodně, což mě přivádí na myšlenku, že vlastně to samotný koncertování po klubech v nejrůznějších koutech republiky nebo za jejíma hranicema je obecně skvělý dobrodružství samo o sobě. Ty mraky zajímavejch lidí a míst daj vlastně skoro vždycky vzniknout něčemu jedinečnýmu a zažívat to zas a znova, je prostě úžasná náplň života, která svojí rozmanitostí jednoho těžko omrzí. Každej to má samožejmě jinak, ale představa, že místo toho co všechno jsem na koncertech zažil, sedim každej víkend v tý samý hospodě u toho samýho piva, mě prostě zdaleka tolik nenaplňuje.

autor: Filip, Anthems


SkullCrusher TOUR 2020



Další, tentokrát peprnější koncertní historky od všech tří kapel najdeš v aktuálním, únorovém Fakkerovi. K sehnání v kamenných shopech (nejbližší krám ve svém městě najdeš tady) anebo přes náš eshop.

SkullCrusher TOUR 2020



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení