Dostaneme dvojitou dávku novozélandského metalu. Dorazí Like a Storm a Devilskin

Vydáno: 12.02.2020 10:50 - Tisková zpráva

Like A Storm naposledy vydali album v roce 2018. Nna desce nazvané Catacomb napumpovala syrové emoce do polyrytmických riffů, velkolepé elektroniky a do prazákladního didgeridoo. 28. dubna to všechno uslyšíme naživo v pražském Futuru.
Like A Storm tvoří bratři Chris Brooks (zpěv, didgeridoo, kytara, programování kláves), Matt Brooks (sólová kytara, zpěv, klávesy, programování) a Kent Brooks (basová kytara, klávesy, programování), doplnění Zachem Woodem (bicí). Kapela začala hrát v roce 2009 a po neúnavném koncertování po USA vydala svůj první singl "Love The Way You Hate Me". Ten je dostal do americké Rock Top 40 mezi nezávislé skupiny. V dalších letech vystupovali na jednom pódiu s kapelami jako Alter Bridge, Volbeat, Gojira, Godsmack, Three Days Grace nebo Sevendust.

Devilskin vznikli v roce 2010 v Hamiltonu na Novém Zélandu. Za sebou mají tři alba a na letošek oznámili vydání novinky Red.

Vstupenky od 390 Kč na pokladně Lucerna Music Baru, na webu Futurum Music Baru a v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. Na místě vyjdou na 490 Kč.



Like A Storm - The Devil Inside (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení