OU-WA-A-A-A! Opičí pokřik Disturbed slaví dvacet let

Vydáno: 10.03.2020 15:15 - Petr Adámek a Kamila Ungerová

Debutové album The Sickness oslavilo 7. března rovných dvacet let od vydání. V té době si frontman David Draiman vykoledoval přezdívku plešouna, co řve jak opice. OU-WA-A-A-A!
The Sickness nabídlo úspěšné hymnické pecky jako "Stupify" nebo právě "Down With the Sickness" s dnes již klasickým výkřikem. Na albu ovšem vyrukovali i s nadpozemsky citlivou adaptací "Shout 2000", jež v originále složili britští Tears for Fears. Ta v kontrastu k agresivnímu, brutálně svižnému, syrovému, a hlavně svérázně frázovanému albu, které je z diskografie Disturbed jediným ryze nu-metalovým, vyznívá božsky.


Pro Disturbed představoval rok se třemi nulami přelom, kterým se nesmazatelně zapsali do paměti všech metalových fanoušků i hitparády Billboard 200. S albem The Sickness americkou hitparádu válcovali a rozhodně netroškařili. Vyšplhali se hned na dvacátou devátou příčku! Na debut skvělý úspěch.

V návaznosti na výročí svého průlomového debutu vyráží kapela na severoamerické turné o 31 zastávkách za doprovodu Staind a Bad Wolves.


Disturbed - Down With The Sickness [Official Music Video]



Read More: Disturbed Announce 'The Sickness' 20th Anniversary Tour Dates | https://loudwire.com/disturbed-2020-tour-dates-sickness/?fbclid=IwAR2EH2p5C-Ira4S64OqCpWn_D-tUF8j34LD0gFktjbSE7-8s40jS59fkG7M&utm_source=tsmclip&utm_medium=referral

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení