Všechno je jednou poprvé. I koncert Slipknot na Slovensku!

Vydáno: 24.01.2020 21:00 - Petr Adámek

Prosby a modlitby našich slovenských sousedů byly vyslyšeny! Slipknot letos poprvé přivalí na Slovensko. Svátek všech Maggots se uskuteční 29. července na Zimním stadionu Ondreje Nepely v Bratislavě.
"Zloba, agrese, chaos a bezmoc. Devítihlavá saň z jednoho z největších zapadákovů v Americe je s posledním albem We Are Not Your Kind zpět v plné síle. Šestá řadovka se obloukem vrací k nejoslavovanější trilogii - syrové prvotině, brutální Iowě a experimentální Vol. 3: (The Subliminal Verses). Slipknot se podařilo, na rozdíl od posledních Rammstein, vybalancovat odkazování na předchozí věci a zároveň představit svou vlastní evoluci. Tohle není další Iowa, jak by si možná maggots přáli, devítka teď vydala svou nejsvébytnější kolekci za posledních patnáct let," psali jsme na podzim v recenzi alba. To vše a samozřejmě hromadu starších hitů k tomu v létě vůbec poprvé na vlastní uši uslyší i Bratislava.

Vstupenky budou k mání od 24. ledna tady.


O všem důležitém kolem aktuální alba Slipknot jsme psali na čtyřech stránkách v zářijovém Fakkerovi. Seženete ho v našem eshopu.


Slipknot F!
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení