The Atavists, Deaf Heart a Monna chystají společný mejdan v Rock Café

Vydáno: 16.01.2020 13:10 - Tisková zpráva

Na pátek 7. února chystá pražské Rock Café velkou rock'n'rollovou renesanci. Postarají se o ni domácí party The Atavists, Deaf Heart a Monna.
Mocným hudebním zážitkem jistě bude dvěma Anděly oceněná kapela The Atavists. Partička z Hradce Králové, která se nezalekla vystoupit před kapelou Muse. Jejich hudba se pohybuje na pomezí blues a stoner rocku. Osobitý vokální projev frontmana kapely Adama Krofiana již několikrát dokázal nadchnout nemalé publikum.

Prostor dostane i "novinka" na české hudební scéně, kapela Deaf Heart. Seskupení kolem bývalého frontmana kapely Airfare Thomase Lichtaga je jasná záruka kvality. Důkazem toho je první příčka žebříčku hitparády rádia RockZone s písní "Blood". "Rocková aristokracie právě dozívala," tvrdí pánové.

Celou akci odstartuje Dana Yousifová se svojí nadupanou partou. Monna je loňským hudebním objevem projektu REC.STAGE 2018! Vyhrála v konkurenci 537 interpretů z celé České republiky a vítězství jí zajistilo hraní na festivalech Colours of Ostrava, Rock for People nebo Sázavafestu.

The Atavists - Let You Go (Official Video)


DEAF HEART - Blood (official video)

Monna - Stranger in the Rainy Street



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení