TOP ALBA 2019 podle redakce Fakkera (I.): vybírá Petr „Ape“ Adámek

Vydáno: 02.01.2020 10:00 - Redakce

Každoročně mě míň a míň zajímá dění kolem zavedených kapel typu Slipknot, Rammstein nebo Korn, které moje chuťový pohárky už prostě nedokážou překvapit. A já mám překvapení rád! O to víc se ale šťourám ve všelijakých zastrčených skulinách. I vloni jsem odtamtud vyškrábnul spoustu skvělýho žrádla.
Holding Absence album artHOLDING ABSENCE - HOLDING ABSENCE

V muzice, stejně jako v kterékoliv jiné tvůrčí činnosti, se toho dá spoustu naučit a vydřít anebo odkoukat či jednoduše okopírovat. Nefunguje to ovšem se schopností předat emoce. Stejnojmenná prvotina Holding Absence není výjimečná žánrově, zvukem ani instrumentálně, ale právě intenzivní, odzbrojující silou emocí, které se zažírají až na dřeň, nehranou rozjitřeností až skoro ubrečeností, zkrátka procítěností celkově. A o čem jiném než o prožitku hudba je? Tohle album bolí. A tak je to úplně v pořádku, protože kdo necítí bolest, ten už je pravděpodobně mrtvý.


2. Thornhill -  The Dark Pool
3. The Truth Is Out There - All Little Revolutions
4. Cellar Darling - The Spell
5. The Amazons - Future Dust


CO SE DO TOP 5 NEVEŠLO: Knocked Loose - A Different Shade of Blue, Misery Loves Co. - Zero, John Wolfhooker - 313, Gideon - Out of Control, Port Noir - The New Routine 


TOP AKCE 2019:
The Smashing Pumpkins, 6. června, Praha, Forum Karlín

 

Holding Absence - Wilt (Official Audio Stream)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení