The Subways zavzpomínají na své debutové album. V Praze a Brně ho zahrají celé

Vydáno: 11.12.2019 13:35 - Tisková zpráva

Britská trojice The Subways oslaví v příštím roce patnáct let od vydání svého debutového alba Young for Eternity. Vyrazí na speciální tour, v jehož rámci nahrávku přehraje od začátku do konce. V Česku se kapela ukáže hned dvakrát: 24.5. v Praze (Lucerna Music Bar) a dva dny pozděj i v Brně (Fléda).
Po několikaletém klidnějším období vyplněném studiem a výchovou dětí se rockoví rebelové vracejí na světová pódia, aby své fanoušky vyzkoušeli ze své prvotiny. Kromě klasik jako "Rock & Roll Queen", "With You" nebo "Oh, Yeah" přivezou i ochutnávku z připravované desky, na níž v současnosti makají.

Skupina ve složení Billy Lunn (kytara, zpěv), Charlotte Cooper (baskytara, zpěv) a Josh Morgan (bicí) se dala dohromady v roce 2000. Zlom v kariéře původně revivalové kapely nastal v roce 2005, kdy získala možnost hrát na festivalu Glastonbury a vydala debutové album Young for Eternity, kterým nenávratně, hlučně a ambiciózně vpadla na světovou hudební scénu. Na kontě má další tři dlouhohrající desky: All or Nothing (2008), Money and Celebrity (2011), The Subways (2015) a stovky koncertů po celém světě.


The Subways - Oh Yeah - Official Video



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení