Aerosmith chystají oslavu 50 let na scéně. Evropské turné nemine ani Česko

Vydáno: 09.12.2019 07:40 - Tisková zpráva

Aerosmith, jedna z nejzásadnějších amerických rockových kapel všech dob, zamíří v příštím roce do Evropy. Praha je na programu 24. června 2020. Do hlavního města se Steven Tyler a spol. vrátí po deseti letech, opět do O2 areny.
Jedineční Aerosmith, které tvoří Steven Tyler (zpěv), Joe Perry (hlavní kytara), Brad Whitford (kytara), Tom Hamilton (basa) a Joey Kramer (bicí), jsou živoucí součástí americké hudební historie. Během své padesátileté kariéry plné vzestupů i pádů jsou stále pojmem amerického rock'n'rollu: na kontě mají přes 150 milionů prodaných desek, byli uvedeni do rock'n'rollové síně slávy, získali nesčetné množství různých ocenění včetně 4 cen Grammy, 12 cen MTV Awards, 8 cen American Music Award a 6 Bilboard Awards. V roce 2020 kapela oslaví již 50. výročí své existence - jak jinak, než odehráním řady evropských koncertů po tomto kontinentu.

Série koncertů odstartuje 13. června v Miláně a zakončena bude 27. července v Německu. Mimo České republiky kapela zavítá i do Belgie, Francie, Španělska, Portugalska, Rakouska, Polska, Velké Británie, Maďarska a Dánska.

Vstupenky v sítích Ticketmaster a Ticketportal půjdou do prodeje 13. prosince. Cenově se budou pohybovat v ropětí 2590 - 4290 Kč.


Aerosmith - Crazy (Official Music Video)







DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení