Cocotte Minute na turné. Oslavují patnáctiny debutové desky Czeko

Vydáno: 22.11.2019 07:17 - Tisková zpráva

Podzimní koncertní šňůra Cocotte Minute, v rámci níž tahle domácí formace oslavuje patnácti debutové desky Czeko, čítá už jen pár posledních zastávek.
Právě album Czeko vyneslo Cocotte Minute na vrchol české klubové scény, na níž jsou výrazným elementem dodnes. "Před patnácti lety jsme nastartovali něco, o čem jsme věděli, že dává smysl, a doufali, že to poznaj' i ostatní. Po těch patnácti letech je to tady furt a je to silnější než kdy předtím. Pro nás s Czendálem je to největší odměna i zadostiučinění," vysvětluje frontman Zeller.

A pokračuje zhodnocením již uskutečněných koncertních zastávek. "Popravdě jsme sami překvapený, kolik začalo chodit lidí a doufáme, že se to už nebude opakovat. Neradi bychom se proslavili, protože sláva, peníze a úspěch, jak známo, kazí charakter!"

"A my jsme již tak jako tak na morálním scestí. Alkohol, badminton a CD Dua Jamaha v přehrávači naší dodávky jsou jasnými znameními, že naše dekadence nezná mezí. Co teprve, až o nás začne psát i časopis Zahrádkář a Žena a pivo?" 

Do slibovaného devadesátiminutového setu Cocotte Minute vtěsnají také kusy ze dvou posledních počinů Rituál, kmen a srdce a kmen a Veď mě. V podobě hudebního hosta přivítají kytaristu Vojtaana, se kterými si střihnou i společný song.

Termíny Czeko 15 let tour:

Bratislava    28. listopadu
Brno            29. - 30. listopadu
Praha          5. prosince
Liberec       13. prosince
Třebíč        14. prosince

 

Cocotte Minute - Czeko 2019 (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení