FOTO: Alter Bridge vyrazili na evropské turné. Berlín jim právem padl k nohám

Vydáno: 21.11.2019 17:11 - Jaroslav Kutheil a Kamila Ungerová

Progresivně hard rockoví Alter Bridge před měsícem vydali svou šestou studiovou desku Walk The Sky a záhy vyrazili na evropské turné, v rámci nějž se ve středu 20. listopadu představili v Berlíně.
Pro svůj koncert, který byl po zvukové stránce křišťalově vyladěný, si vybrali Columbiahalle. Ta sice nehlásila vyprodáno, přesto byla pořádně našlapaná. Formace zpěváka Mylese Kennedyho a kytaristy Marka Tremontiho si pro Berlín připravila sérii podepsaných hudebních nosičů i speciální limitovanou edici merchandise, který se hemžil německými vlajkami. 

Ačkoliv se jednalo o turné k aktuální desce Walk The Sky, bohem políbený Kennedy do setlistu zařadil ty nejzásadnější kusy, jakými jsou "Open Your Eyes", "In Loving Memory" nebo "Metalingus". Není pochyb o tom, že spolu s Markem Tremonti tvoří skvostné umělecké těleso, jemuž nelze nic vytknout.

Alter Bridge na probíhajícím turné spojili síly s floridskými Shinedown, jež představili svoji loňskou desku Attention, Attention, a britskými The Raven Age, kteří opět nebyli v dobré formě. Management obou kapel ovšem focení striktně zakázal, a tak přinášíme výhradně fotky headlinera. 

Recenzi desky Alter Bridge Walk The Sky očekávajte v připravovaném, lednovém čísle Fakkera.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení