VIDEO: Pohrobek původních Blink-182 si dává oddych v Angels & Airwaves

Vydáno: 05.12.2019 08:10 - Jakub Kvizda

Formace seskupená kolem dnes již bývalého frontmana pop-punk idolů Blink-182 Toma DeLongeho o sobě nedala čerstvou muzikou vědět již od roku 2014. Až letos se konečně ledy pohnuly.
Zatímco mnozí zažívají rozčarování vyvolané novinkou zmiňované domovské formace, "Kiss & Tell", novinkový videoklip Angels & Airwaves, může být vhodným utišujícím sérem.

Albový nástupce The Dream Walker máme očekávat v příštím roce, bližší termín ale kapela zatím neposkytla. Vzhledem ke skutečnosti, že jsou ale venku již dva singly (kromě "Kiss & Tell" ještě "Rebel Girl"), můžeme doufat v nějakou rozumnou dobu čekání. LP bude součástí většího projektu, neboť DeLonge zároveň s novými písněmi pomáhal také s psaním filmu, jenž má spatřit světlo světa přibližně ve stejnou dobu. Nové album by pak zčásti mělo plnit roli jakéhosi soundtracku.

Angels & Airwaves se aktuálně chystají na severoamerické turné, jehož podstatnou část stihnou ještě do Vánoc. O Evropě zatím řeč nepadla, což ale neznamená, že příští měsíce nějakou dobrou zprávu tohoto typu nepřinesou.


Angels & Airwaves - Kiss & Tell (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení