Čerstvá jména na soupisce Rock for People - dorazí Motionless In White, The 1975 i Neck Deep

Vydáno: 20.11.2019 19:38 - Dominik Šidlo

Pořadatelé Rock for People opět bodují. Na soupisku nadcházejícího ročníku dokázali ukořisti crossoverové Montionless In White, kteří se po sedmi letech konečně navrátí do České republiky.
Ano, skutečně se u nás tihle crossoveroví počmáranci Motionless In White objeví. Zarytí fanoušci stále nemohou uvěřit, protože kapela u nás naposledy zahrála 30. ledna 2013 po boku Asking Alexandria. Od té doby se Česku v rámci evropských tour zarytě vyhýbala.

Pořadatelé Rock for People ale tohle prokletí dokázali prolomit a v červnu 2020 je přivezou na do Hradce Králové. O pop-punkovou část festivalu se postarají britští Neck Deep. Boom, jaký způsobili svou deskou The Peace and the Panic, nemá ve svém subžánru obdoby.

Ze stejných končin dorazí také Dream State. Z Nizozemí pak alternativní rockeři De Staat. K největším headlinerům se vedle Green Day a Fall Out Boy zařadí také indie rockoví The 1975, jejichž pověstná světelná show perfektně sedne do areálu Rock for People.

Zástupce československé scény doplní proslulí Horkýže Slíže. Kompletní line-up naleznete na stránkách festivalu. Takže 18. - 21. června 2020 tradičně na letišti v Hradci Králové.



Motionless In White - Disguise (Official Music Video)

Neck Deep - She's a God (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení