Praha se ponoří do Nicoty. Dorazí Korn

Vydáno: 11.11.2019 11:15 - Petr Adámek

O koncertních kvalitách Korn jsme se u nás mohli přesvědčit mnohokrát, naposledy v březnu 2017. Nic jiného než výborný gig neočekáváme ani tentokrát. Pište si: 30. května 2020 - Tipsport Arena, Praha. O support se postará další špičková banda, francouzská Gojira.
Jonathan Davis a spol. dorazí s materiálem z letošního alba The Nothing (Nicota), už třináctého v jejich diskografii. Nešťastná není jen ona třináctka, ale zejména pak obsah desky. "Mám za sebou hodně pochmurné období. Nikdy jsem netrpěl tolik jako teď, nikdy!" prozradil v době vydání frontman Jonathan Davis. Na albu se totiž zhmotnila vůbec nejtemnější etapa v jeho životě - smrt manželky Deven, která se vloni v srpnu v pouhých 39 letech předávkovala.


V recenzi v tištěném Fakkerovi jsme album vychválili do nebes. "Ať nikdo netvrdí, že je nu-metal mrtvej - Korn ho vybrušují precizněji než šperkaři diamanty" (...) "Silné skladby, jiskřící riffy, jímavé téma, vyvoněná produkce..." Máme se na co těšit!

Vstupenky budou k dispozici od 15. listopadu v cenovém rozpětí 1790 - 2390 Kč.

O Korn, jejich nové desce a čtvrtstoletí trvající nu-metalové nadvládě jsme psali v záříjovém Fakkerovi. Seženete ho v našem e-shopu.


Korn titulka 2019



 
Korn - You'll Never Find Me (Official Video)
 



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení