Blíží se svátek hardcoru. Do Prahy míří Sick of It All

Vydáno: 07.11.2019 16:05 - Tisková zpráva

Sick of It All jsou nehynoucí legenda, to vědí všichni, kdo v životě alespoň jednou zavadili tykadly o hardcore. Už 11. listopadu se east coast hardcore pionýři ukážou v Praze, konkrétně v klubu MeetFactory. Sekundovat jim bude kanadská dvojúderka Cancer Bats a Comeback Kid.
Poctivost, pravdivost, čistota. I proto se u Sick of It All za více než 30 let vyměnili jen dva členové. Ani s přibývajícími křížky a šrámy života to však na jejich výkonech není znát, jako by v sobě měli neuhašený dračí oheň, což potvrzuje i poslední deska Wake the Sleeping Dragon! z loňského roku. I když se jedná už o dvanáctý zápis do diskografie, energie, kterou ve svém věku do své tvorby investují, je neuvěřitelná i ve čtvrté dekádě jejich kariéry. Jejich hardcoru se prostě dá vždy bezvýhradně věřit!

A věřit by se mělo i jejich doprovodu na turné, který tvoří silná trojka, jež by vydala na samostatné tour. Kanadští Comeback Kid nejsou žádnými outsidery a už od roku 2000 se se svými šesti alby drží v popředních pozicích hardcore komunity, až zakotvili u gigantu Nuclear Blast. I Cancer Bats jsou z Kanady a mají šest alb, ale přidávají jižanské melodiky a sludgeové tíhy. Nejmladšími v sestavě jsou Additional time z Německa a hned od svého vzniku tlačili syrový agresivní hardcore bez příkras.

Lupeny seženete na webu promotéra Obscure. Dále pak v sítích Ticketportal, Ticketmaster a na předprodejní kase v Lucerna Music Bar.


SICK OF IT ALL - That Crazy White Boy Shit (OFFICIAL VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení