VIDEO: Ex-basák Escape the Fate řádí v nové formaci Violent New Breed

Vydáno: 06.11.2019 08:25 - Jakub Kvizda

Max Green s Escape the Fate natočil mezi lety 2006 a 2010 tři alba. Violent New Breed založil v roce 2015, ale jeho nové dítko se poprvé pořádně ozvalo až letos, kdy nasázelo 12 tracků na první dlouhohrající fošnu Bad Reputation. Tu čerstvě podporuje také "Crazy" videoklip.
Na novém albu se okolo ústředního Greena prezentuje oproti prvotnímu tři roky starému EP zcela nová sestava, jíž za mikrofonem dominuje Adam Gontier z Three Days Grace. Teda, počkat... prý to není on, to jen zpěvák a kytarista Sean Russell jakoby slavnějšímu kolegovi z hlasivek vypadl. Vzpomínky na ranější tvorbu zmíněných Kanaďanů budou každopádně při poslechu jakéhokoliv z tracků v hlavě rezonovat. Na to nic nezmění ani občasné přitvrzení, jaké najdeme třeba hned v otvíráku "Bury Me", do níž hostovačkou přispěl Howard Jones (dříve hlavně Killswitch Engage, dnes Light the Torch).

Kdo od Violent New Breed nebude očekávat přílišné zázraky, dostane kolekci zábavných alternative-rockových songů, která si nehraje na víc, než jaká je. Fandové dřívějších Greenových aktivit možná budou zklamaní, neboť stopy Escape the Fate jsou na debutu zanedbatelné. Goodbye, v níž se hudebníci textově obrací hlavně k věcem budoucím, ale dokazuje, že se s aktuální tvorbou do minulosti přílišně ohlížet nebudou.


Violent New Breed - Crazy (Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení