Obscure Promotion dovezou své skoro jmenovce: Obscura v únoru ve Futuru

Vydáno: 03.11.2019 21:35 - Jakub Kvizda

Němečtí Obscura, skoro hvězdy technical death metalových piruet, předvedou porci user-friendly matematiky mimo jiné ze svého loňského záseku Diluvium. Nebudou v tom ale sami! Suma sumárum: 25. únor, Praha - Futurum, spousta kvalitního nářezu!
Diluvium Europa 2020 Tour je název podniku, který se starým kontinentem prožene v příštím roce a fanoušci výše zmíněného žánru již vědí, na koho se mohou v Praze těšit.

Obscuru doplní trojice seskupení, které mají až na výjimku na extrémně metalové scéně již něco odpracováno. Tuto výjimku představuje akt první, z Francie pocházející filozofové Fractal Universe, jejichž progresivní death metal si své místo mezi elitou zatím teprve hledá. Po nich ale budou následovat Thulcandra, a díky jejich vystoupení tak dojde k zajímavé situaci. Jejich frontmanem je totiž Steffen Kummerer, ten samý, který se o pár desítek minut později objeví na pódiu i se svým hlavním uskupením, Obscurou.

Nesvatou trojici supportu dovrší God Dethroned, neznabozi ze země tulipánů, kteří i přes skutečnost, že jsou studiově v posledních letech trochu zaseklí, pravidelně objíždějí evropské štace. Ostatně, už jsme je tu letos na jaře mohli dvakrát spatřit, tentokrát se jejich výstupu dočká i česká metropole.



OBSCURA - Emergent Evolution (Official 4K Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení