S novými Soilwork jde teplota rychle nahoru!

Vydáno: 04.11.2019 10:25 - Jakub Kvizda

Poslední studiový zářez ještě ani pořádně nevychladl a švédská stálice vyrukuje s dalším plodem své skladatelské práce. Je jím především skladba "Feverish", přestože na pomyslné B-straně lze nalézt ještě jedno překvapení. Podle oficiálních informací navíc nový počin nebude pouze ojedinělým výstřelem do tmy!
Píseň totiž má být součástí pětiměsíčního projektu, během něhož bude postupně vycházet EP The Feverish Trinity, zasvěcené podle slov kapely "babylonským bohyním smrti, které kdysi učinily svět více horečnatým (Feverish) a vzrušujícím místem."

K této šestiminutové horské dráze plné zničujících blastbeatů a charakteristického hlasu Björna Strida byl navíc natočen také videoklip, který je... přinejmenším zvláštní. No, posuďte sami. Filmařsky je zasazen do let sedmdesátých a s deklarovaným tématem písně nemá zdánlivě nic společného. Jeho hlubší význam se tak možná bude odkrývat až s vydáním dalších částí slibované trilogie, jak by mohla naznačovat tajemná postava v černém, která se ve snímku objevuje.

Zmiňovaným překvapením je nová verze Stålfågel, jednoho ze singlů zatím poslední desky Soilwork Verkligheten, již hlasově doplnila Alissa White-Gluz, dnes už zaběhnutá frontwoman krajanů Arch Enemy.


Soilwork - Feverish



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení