Do tance s Igorem Cavalerou a Waynem Adamsem. Projekt Petbrick míří do Prahy

Vydáno: 26.10.2019 13:30 - Tisková zpráva

Na přímočarém debutu zakládajícího člena Sepultury a producenta stojícího mimo jiné za útočnými Big Lad se objevují i hostující vokalisté z Full of Hell a Integrity. Jak zní tohle dílko naživo, se přesvědčíme 6. listopadu v pražském podniku Underdogs'.
"Na začátku stála ambice vyrábět ukrutný noise," říká Cavalera a nálepku "Noise against nazi scum" si dávají do erbu i nyní, kdy jim vychází debutová nahrávka. Ta se bude líbit nejen fanouškům toho, co Adams s Cavalerou udělali dříve, ale třeba i těm, kteří se rádi vrhají do moshpitu na koncertech Ministry, Uniform, ale i Skinny Puppy, Igorrra anebo z novějších kapel třeba Bliss Signal. Metalisti už se dávno naučili tančit a moshpity na koncertech elektroniky taky nemusí být až tak překvapivé.

S Petbrick to začíná někde u EBM výplachu a končí u industriální temnoty - ve své autoritativnosti je ale debut dua Cavalera & Adams mimořádně elegantní. I když se oba muzikanti vydali prozkoumávat pro ně ne tak známá pole, vyšli z toho jako zkušení cestovatelé žánry.

Petbrick budou s debutovým albem koncertovat jen málo - nenechte si ujít pražský koncert, který bude jedním z pouhých tří mimo Británii. Dvojici Wayne Adams (Big Lad, Death Pedals, Johnny Broke) a Igor Cavalera (Sepultura, Soulwax, Mixhell) do Prahy přiváží Heartnoize Promotion.

Lístky na akci seženete tady.

PETBRICK – Coming (feat Laima Leyton)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení