PREMIÉRA: Up!Great si k novému klipu došli skrz stezku odvahy

Vydáno: 27.10.2019 17:55 - Petr Adámek

Domácí female-fronted čtyřka Up!Great se pochlubila novým, do tajemné atmosféry zahaleným klipem ke skladbě "Why?!". Podívat se na něj můžete u nás v exkluzivní premiéře.
"I když naše rozhodnutí můžou být míněna dobře a s tím nejlepším záměrem, přesto se stane, že je jejich důsledek špatný - někomu je ublíženo, sami si zkomplikujeme život nebo je náš čin zneužit. A to některé lidi může dostat na dno. Točí se v kruhu, pořád se snaží a akorát je všechno špatně. Myslím, že všichni si kladou stejnou otázku, proč?!," vysvětluje kapela pozadí skladby "Why?!"

Klip se natáčel v bývalém hotelu Palace v centru Ostravy a podle kapely šlo o vzrušující zážitek. "Jen projít si ten barák byla vlastně stezka odvahy. Neuvěřitelné místo. Duch času nás dostal a tak jsme se z toho snažili vytěžit maximum. Rychlost záběrů, nejasný obraz, tajemno, agresivita a hlavně uchopení diváka, touha podmanit si jej."


Přestože klip působí lehce hororově, kapela se během natáčení i trochu pobavila. "Nejzábavnější bylo, když jsem musela chodit centrem do jiné části budovy na záchod - můj gothic zjev způsobil na ulici dobré pobavení," usmívá se zpěvačka Veronica Hurt.

Po dvou letech velmi kreativní práce dokončili Up!Great nové album, na němž spolupracovali s Davidem Spilkou z DS Studia, kterému svěřili i natočení videoklipu. Jakmile bude deska venku, vyrazí kapela vstříc koncertům.


UP!GREAT - Why?!


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení