Novinky u Lea Moracchioliho: cover Green Day a ohlášený koncert v Praze

Vydáno: 22.10.2019 12:10 - Petr Adámek

Čtvrtý koncert za jediný rok v Česku chystá Leo Moracchioli s tlupou Frog Leap. V dubnu si střihnul premiéru pak si v létě hodil dvoják na festivalu Brutal Assault. V příštím roce, konkrétně 5. dubna, si tenhle král coverů troufne rovnou na několikatisícové Forum Karlín.
Populární Nor ve svých videích obvykle obsluhuje veškeré instrumenty, ale k živé prezentaci si s sebou pochopitelně vozí regulérní kapelu včetně zpěvačky Hannah Boulton a celé vystoupení skromně schovává pod název Frog Leap, tedy název svého nahrávacího studia v Norsku.


A proč zrovna Frog Leap? "Když jsme s mým kamarádem Arvidem pracovali na studiu, venku zrovna poskakovalo hodně žab a nedaly si pokoj ani v noci. Tak jsme si prostě řekli, že ho pojmenujeme přesně takhle. A víš co, dokonce i teď, když sedím venku, tak kolem mě občas hopsají žáby. Prostě normálka!" Aha...

S Leem a jeho parťákem Rabeou jsme v létě pořídili rozhovor, který vyšel v srpnovém Fakkerovi. Jestli ti tohle číslo uteklo, můžeš si ho dodatečně objednat v našem eshopu.

Leo Moracchioli F!

 

American Idiot (metal cover by Leo Moracchioli)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení