Přijďte si poklábosit s Brucem Dickinsonem

Vydáno: 19.10.2019 15:40 - Tisková zpráva

Zpěvák Iron Maiden se českému publiku poprvé ukáže v netradiční roli - v rámci večera mluveného slova představí svoji vydanou autobiografii What does this button do? a bude odpovídat i na dotazy z publika. Beseda se uskuteční 25. října v malém sále pražského O2 universa.
Bruce Dickinson je považován za jednoho z největších hudebníků světa. Kromě desetiletí strávených s našlapanými koncerty Iron Maiden prožil Bruce také mimořádný život mimo koncertní pódia. Bruce je (nebo byl) letecký pilot a kapitán, letecký podnikatel, majitel pivovaru, motivační mluvčí, filmový scenárista, dvakrát publikovaný spisovatel a nejprodávanější autor, rozhlasový moderátor, televizní herec a mezinárodní šermíř.


V roce 2017 mu vyšla publikace What Does This Button Do?, která je jeho autobiografií, a kterou podpořil na několika veřejných čteních a diskuzích s publikem v divadlech ve Velké Británii. Večer s Brucem Dickinsonem se od té doby vyvinul v plnohodnotnou one man show podobnou vystoupení stand-up komiků, která trvá déle než dvě hodiny a která sklízí úspěchy po celém světě.

Vstupenky jsou stále v prodeji v síti Ticketmaster v cenovém rozpětí 990 - 1 590 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení