VIDEO: Na scéně je nové indýčko. Přivítejme Deaf Heart

Vydáno: 29.10.2019 10:35 - Tisková zpráva

Sestava Deaf Heart, kterou tvoří bývalí či současní členové kapel Ewy Farné, Lenny, Airfare, Rituálů nebo A Banquet má za cíl opět pozvednout na výsluní rock'n'roll. Venku mají první singl "Blood".
Pětice oprášila rocknrollový přístup k hudbě a chce přitáhnout větší pozornost ke kytarám. Tvorba podle slov samotné kapely nabízí přehlídku drzých kytarových linek, neotřelý zvuk šťavnatého rock'n'rollu a neskrývá ani oblibu rockového cynismu a arogance. Singl "Blood" servírují Deaf Heart jako svou první ochutnávku a další songy budou brzy následovat.

"Blood je skladba o tom, jak se člověk dokáže chovat, když je beznadějně zamilovanej. Jak všechny zásady vyletí z okna, jakmile vás ovládne až dechberoucí touha, kterou cítíte v každý kosti svého těla. A v těchto okamžicích, když do vás jakoby vstoupil samotný ďábel, a tahá z vás tu nejžhavější vášeň, kterou jste kdy cítili, si najednou uvědomíte, že se chováte jako totální debil," popisuje singl zpěvák Thomas Lichtag.

V rámci svého uvedení na hudební scénu Deaf Heart zahrají release koncert, který proběhne 30. října v pražském klubu FAMU. Předprodej vstupenek byl zahájen na Smsticket.cz.


DEAF HEART - Blood (official video)


Pokud si vyberete jen ta nejlepší online kasina, automaticky získáte mnoho výhod. Díky moderním technologiím je tento obor stále funkčnější, pohodlnější, kvalitnější a oblíbenější. Proto roste poptávka po různých online tržištích. Výběr správné stránky - https://www.online-casino-czk.com , hraním online zdarma nebo za peníze můžete získat mnoho výhod. Je to skutečná příležitost, jak strávit čas zábavou a užít si vzrušení. Nemusíte kvůli tomu téměř nikam chodit, což je nesmírně praktické. Mezi nejdůležitější důvody, proč je hraní na ověřených stránkách v pohodě, patří.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení