VIDEO: Alazka v plamenech? Ani v nejmenším!

Vydáno: 17.10.2019 08:10 - Jakub Kvizda

Němečtí Alazka (kdysi Burning Down Alaska) mají pár dní venku track "Dead End", který inspiroval nedávný exodus dvou členů kapely. Ačkoliv jde zdánlivě o hudební sázku na jistotu, rozhodně je to přinejmenším příjemný poslech.
"Je to píseň o nevyhnutelných změnách a o způsobu, jakým se můžete rozhodnout, že se s nimi vypořádáte," stojí ve facebookovém prohlášení, doprovázejícím vydání songu. Příčinou je fakt, že skupinu před nedávnem kvůli rozdílnostem v představách o jejím směřování opustili kytarista a jeden ze zpěváků, a o našich západních sousedech tedy nebylo nějaký čas vůbec slyšet. S plnou parou se teď ale vracejí, a přestože nové album ještě ohlášeno nebylo, "Dead End" alespoň trochu tiší hlad po nové muzice.


Píseň ani videoklip rozhodně nejsou žádnou veselou záležitostí, k čemuž ale jistě dobře padne blížící se podzimní melancholie. Vévodícím elementem je propracovaná sólová pasáž, v metalcoru ne až tak tradiční, přestože Alazka již v minulosti dokázali, že se nebojí ani takovéto parádičky. Ze slepé uličky naštěstí kapela našla cestu a pořádně rozjetá míří na Autobahn!


Alazka - Dead End


Nejlepší výherní automaty jsou jednoznačně nejoblíbenější casinovou hrou v jakémkoliv online i živém kasinu. Poznáte je jednoduše podle obrazovky, na které se roztáčí zpravidla 3-5 válců, na kterých se zobrazují různé symboly. Pravidla jednotlivých hracích automaty za penize https://www.slot-vegas.cz/automaty-za-penize/ jsou povětšinou snadná a tak odpadá složité studium pravidel a prakticky ihned se můžete pustit do hry. Nemusíte znát pokročilé koncepty, přesto existuje možnost v každém spinu trefit i statisícovou odměnu.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení