VIDEO: Die, motherfucker, die, hulákají v novince Machine Head

Vydáno: 18.10.2019 08:15 - Jakub Kvizda

Loňské dílo Catharsis nezastihlo tyto velikány ve dvakrát dobrém rozpoložení a poměrně ostrá kritika se vyvalila ze všech stran. Následoval odchod poloviny sestavy, které již došla trpělivost s manýry frontmana Roba Flynna, a nad budoucí podobou Machine Head tak visel významný otazník.
Neočekávaně brzy tedy slyšíme o této partě znovu, tentokrát v podobě singlovky "Do or Die". A neskrývaně je ostrým fuck you právě zmíněným negativním komentářům přicházejícím z metalové scény. Rob Flynn ale dává najevo, že mu jsou naprosto jedno a že si bude dělat věci po svém.


Textová složka, které dominuje vyřvávané "die, motherfucker, die," opravdu není žádným filozofickým dílem a od dob Unto the Locust (2011) šla kvalita výrazně dolů. Hudební složka ale tentokrát špatná vůbec není. Kapele, ochuzené o dlouhodobé pilíře, kytaristu Phila Demmela a bubeníka Davea McClaina, to výborně šlape, a na koncertech bude "Do or Die" bezpochyby tutovkou.

Ostatně potvrdit si to bude možné příští rok 9. května, kdy Machine Head zavítají do Fora Karlín, přičemž hlavní osou celé tour bude výroční debut Burn My Eyes.


Machine Head - Do or Die



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení