Škatulky definitivně zbořeny. FajtFest přiveze „circle pit hip-hop“ kapelu i straight edge kapelu

Vydáno: 17.10.2019 13:55 - Petr Adámek

Fajtův kopec ve Velkém Meziříčí zažije příští rok nájezd ruské mašiny Moscow Death Brigade a kostarických Billy The Kid (aka BTK 506). Festival se uskuteční v termínu 9.-11. července 2020.
"Rozhodli jsme se zbavit hudebních škatulek metalcore, hardcore a nu-metal a zrovna Moscow Death Brigade nám do nového konceptu skvěle zapadají. Jsou ovlivněni hardcorem a punkem přes hip-hop až k elektru, sami svůj styl nazývají circle pit hip-hop. Jejich klubové koncerty nejen v Česku bývají většinou vyprodané a kapela začíná okupovat i velké evropské festivaly. Vloni jsem je měl možnost vidět na německém Full Force a byla to obrovská show. Na jejich koncertě máte jednu jistotu - v moshi uvidíte metalisty, hardcoraře i rappery. Tahle kapela prostě bourá hranice stylu, neméně důležité je pro ne sociální cítění proti rasismu a veškerým válkám. Společně se v létě přesuneme do ponuré atmosféry pouliční Moskvy, kterou zdobí graffiti a naprostá anonymita," neskrývá své nadšení ze zabookování MDB hlavní pořadatel Bob Fleck.


Koncept Billy The Kid je inspirován v ideologii zdravého života a nulové konzumace alkoholu, tabáku a drog. Tyto ideály jsou ruku v ruce s úctou a toleranci ke každému člověku a jeho názorům. BTK jsou taktéž známí skvělými live shows, kde se mísí hardcore, reggae, hip-hop a velmi tvrdé kytary. "Jejich show mají latino-americkou až tropickou náladu. Velmi rádi ve svých písních zdůrazňuji kostarické dědictví a krásu svého přírodního bohatství. Určitě předvedou jednu z nejdivočejších show Fajtfestu 2020," dodává Bob.


První edice lístků za 1000 Kč je v prodeji v omezeném počtu 300 ks. Objednávejte přímo u organizátorů nebo v předprodeji v bowling 420 ve Velkém Meziříčí. Další předprodejní místa budou přibývat.

 

Moscow Death Brigade - "What We Do" Official Music Video 2018


Billy The Kid - Gran Jaguar (Official Video with Subtitles)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení