Zmar, láska a krása zároveň. To vše v březnu přijede ukázat Chelsea Wolfe

Vydáno: 15.10.2019 13:35 - Tisková zpráva

Chelsea Wolfe se daří v posluchači vyškrábat ty nejniternější emoce a to i za pomoci jemných melodií, přirozeného charismatu a tajemna. Znovu to předvede 11. března 2020 v Divadle Archa.
Tentokrát ale na hutný tlak její hlasité doprovodné kapely nedojde - americká princezna temnoty se představí v rámci akustického turné na podporu její nové desky Birth of Violence. "Posledních osm let jsem byla neustále v pohybu - turné, cestování, stěhování, vystupování na nových místech, poznávání nových lidí. Prošla jsem obrovským vývojem a dost jsem se naučila jako hudebnice. Ale po čase jsem začala ztrácet část sebe samé. Potřebovala jsem zmizet, zastavit se. A dokud je železo žhavé, skládat a nahrávat nové písně," říká sama Chelsea Wolfe o pozadí vzniku chystané desky, která bude intimnější, tišší a jemnější.

Chelsea Wolfe, Brutus, Lucerna Music Bar, Praha, 5.8.2018 (fotogalerie)

Chtělo by se použít známé klišé o "návratu ke kořenům", nové album Chelsea Wolfe Birth of Violence si díky svému zvuku a vyznění o tyhle zkratky samo říká. Ten tam je metalový tlak posledních let, Birth of Violence staví na pestré paletě nástrojů, nešlape ale na plyn a hlavní slovo mají struny akustické kytary a syrový zpěv. Chelsea Wolfe strhla hlučnou stěnu a přijíždí s působivou, intimní show, která se dost možná nikdy nemusí opakovat.

Večer otevře sólové vystoupení Jonathana Hulténa, kytaristy švédské metalové kapely Tribulation. Koncert se koná u příležitosti oslav deseti let magazínu Full Moon.
Prvních 100 kusů vstupenek od 9. října 2019 za 450 Kč, pouze na pokladně Divadla Archa nebo on-line na webu divadla. (na tuto vlnu vstupenek se nevztahují rezervace).
Vstupenky á 550 Kč budou k dispozici v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal (všude plus obvyklé distribuční poplatky), dále pak bez poplatků na pokladně a prostřednictvím webu Divadla Archa (po vyprodání vlny prvních 100 vstupenek).
Zbylé vstupenky budou v prodeji na místě v den koncertu za 650 Kč.


Chelsea Wolfe "Deranged for Rock & Roll" (Official Video)


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení