VIDEO: Slipknot, Sum 41 i dechovka. Letošní Nova Rock byl (opět) nezapomenutelný

Vydáno: 11.10.2019 14:00 - Mates Krč

Rakouské městečko Nickelsdorf, jež se nachází jen pár desítek kilometrů od českých hranic, letos hostilo už 15. ročník festivalu Nova Rock. Pravidelně šílená akce byla jako každoročně zdokumentována a aftermovie je konečně venku!
Uplynulý ročník se nesl ve znamení oživlých Slipknot, naopak končících Slayer, své kytarové umění zase předvedl Slash. Mezi 13.-16. červnem se na Nova Rocku objevila tradičně stovka jmen, mezi kterými letos nechyběli také velikáni SUM 41, The Smashing Pumpkins, Three Days Grace, Godsmack, Dropkick Murphys, Trivium, Papa Roach, In Flames, Rob Zombie nebo provokatérky Pussy Riot.


Monstrózní akce je ale také pověstná svými šílenými fanoušky, kreativními převleky a luxusním doprovodným programem, který zabaví snad každého. A došlo i na wrestling! To všechno v čerstvém aftermovie, tak hurá na něj!


V plném proudy jsou již přípravy na následující ročník. Příští Nova Rock se uskuteční 10.-13. června a mezi již známými jmény jsou System Of A Down, Disturbed, Korn, Billy Talent, The Offspring, Social Distortion, Black Veil Brides, Motionless In White, Heaven Shall Burn nebo Scooter. To chceš prostě!


Nova Rock Aftermovie 2019






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení