Alter Bridge vědí, jak naladit fanoušky na blížící se album

Vydáno: 09.10.2019 16:00 - Jana Haišmanová

Nerozlučná dvojka Myles Kennedy a Mark Tremonti v průběhu let už mnohokrát dokázala, že nápadů a inspirace má nevyčerpatelné množství. Co se tedy stane, když tito dlouholetí přátelé dají spolu s bubeníkem Scottem Phillipsem a basákem Brianem Marshallem hlavy dohromady? No přece šestá studiovka Alter Bridge!
No přece šestá studiovka Alter Bridge! Americká skupina už od konce června pomalu trousí novinky. Prvním singlem se stala "Wouldn't You Rather" následovaná "Pay No Mind", "Take The Crown" a "In The Deep". Jako ochutnávka se nesmí opominout čerstvě vydaná temnější skladba "Dying Light", k níž se na YouTube objevil i poněkud abstraktní videoklip. Pět vypuštěných nahrávek bohatě stačí k vytvoření představ, co od nového studiového počinu očekávat. Společně tvořená hudba je zajímavě ovlivněna jak paprsky různých sólových projektů, tak i Mylesovou spoluprací se Slashem.

Na celou desku Walk The Sky se můžeme těšit 18. listopadu. Alter Bridge zároveň rozjedou i evropské turné, ale tentokrát do Prahy bohužel nezavítají. Za čtyřčlennou formací tak jedině do Vídně nebo třeba do Berlína!


Alter Bridge - Dying Light (OFFICIAL VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení