Foo Fighters přidávají další EP do sbírky Foo Files

Vydáno: 09.10.2019 09:25 - Jana Haišmanová

Skoro 25 let na scéně a tihle sympatičtí rockeři stále nepřestávají překvapovat tím, kolik toho mají ještě v rukávu. Po posledním studiovém albu z roku 2017 se fanoušci už od letošního července těší z postupně vydávaných EP pod záminkou oslavit blížící se půlkulaté výročí fungování kapely.
Pětikousková nahrávka se zaměřuje na rok 2007, kdy banda vypustila na svět svojí šestou desku Echoes, Silence, Patience & Grace. Původně jako B-side k nejúspěšnějšímu singlu "The Pretender" si nyní na EP vzala úvodní místo "If Ever". Z japonské edice Echoes, Silence, Patience & Grace si svůj plac v novém vydání našla i "Seda'"a nechybí ani demo verze "Come Alive".


Větší rarity ale tvoří dva covery - "Keep The Car Running" od Arcade Fire a "Holiday In Cambodia" od Dead Kennedys, oba nahrané rovněž v roce 2007.

Samotný Dave Grohl se vyjádřil, že blížící se nová hudba z garáže Foo Fighters je nevyhnutelná. "Píšu neustále, ale neberu to pokaždé vážně. Potom se to v určitém bodě zformuje a když cítím, že jsou ty nové songy dostatečně připravené, ukážu je i kapele." Tak nezbývá než doufat, že na nás Foo Fighters brzy vyskočí s dalším plnohodnotným albem!


Learn to Fly - Foo Fighters Rockin'1000 Official Video





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení