VIDEO: Hardcore a videoklip hoden srovnání s Johnem Wickem, to jsou noví Lionheart

Vydáno: 05.10.2019 14:10 - Dominik Šidlo

Do nové kapitoly vstupují kalifornští rváči Lionheart. Novinka připomíná spíš trailer k filmu, upoutává ale na příchozí album a hlavně ladí hlasivky na blížící se koncert v Česku.
Že jsou Lionheart bojových povah, není potřeba složitě dohledávat. Pánové se ke gangsterským začátcím sami přiznávají a většina jejich tvorby je tímhle tématem silně nasáklá. Nová pecka "Valley of Death" ale směřuje trochu jinou cestou.

V klipu totiž frontman Rob Watson v hlavní roli představuje vězně, jež se snaží ze svého nedobrovolného domova utéct. Brání mu v tom obrněné komando v čele s nebezpečnou kráskou. V pouze dvě a půl minuty dlouhé nahrávce, která ani není celá doprovázená songem, nás Lionheart připravili na další epizodu, jež dorazila hned pár dní poté v podobě písně "Burn". Další masakr!

Nasát tuhle epickou atmosféru živě můžeme 18. listopadu, kdy do našich končin Lionheart zavítají společně s Obey The Brave, Deez Nuts a Kublai Khan. Místem činu budiž MeetFactory.

Jo a btw, s Robem jsme prohodili pár slov při poslední zastávce Lionheart v ČR. Rozhovor najdete v listopadovém čísle Fakkera.


LIONHEART - Valley Of Death (OFFICIAL VIDEO)


LIONHEART - Burn (OFFICIAL VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení