Guns N' Roses odpalují další část turné Not In This Lifetime

Vydáno: 01.10.2019 15:55 - Jana Haišmanová

Od minulého prosince jako by se po legendách amerického hard rocku opět na chvíli slehla zem, avšak jsou zpátky v plné síle! V sobotu 21. září zahráli pro 4000 šťastlivců v Hollywood Palladium a odstartovali tak pokračování turné Not In This Lifetime.
Sedmičlenná formace v čele se Slashem a Axlem Rosem na objížďku po světě vyrazila už v dubnu 2016, proto není divu, že sobotní poslední si v rámci celého turné nese pěkné číslo 160. Show se zhostila pouze čtyřtisícová venue Hollywood Palladium, kam ale mohli zavítat jen vybraní držitelé Citi Card a členové fanklubu Nightrain. 23skladbový setlist obsahoval kromě nejznámějších vypalovaček jako "Sweet Child O' Mine", "November Rain" nebo "Paradise City" také řadu několika kapelou oblíbených coverů. Jednalo se např. o "Attitude" od Misfits, kde roli frontmana převzal basák Duff McKagan, anebo o "Slither", již napsal Slash se svými bývalými parťáky ve Velvet Revolver.

Gáni mají na letošní podzim naplánováno několik dalších zastávek, bohužel zatím jen ve Spojených státech. Jako doprovod si banda zvolila pár zajímavých předskokanů, ke kterým rozhodně patří Bishop Gunn a parta z Nashvillu Tyler Bryant & The Shakedown.



Guns N' Roses - Don't Cry (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení